И 2011 мина под знака на кризата, но въпреки това, някои звезди успяха да си закупят хубави къщурки.

Вижте с какви домове се сдобиха известните личности през изминалата година:

Звездата от сериала „Приятели” Матю Пери през август си купи този страхотен дом в Холивуд. Само вратата на гаража му струва 27 000 долара. Пери ще се радва на басейн, външен хол, красиви скулптури.

Имотът струва 8.65 млн. долара, което е с цял 1 милион под обявената цена.

Том Брейди и моделът Жизел Бюндхен от много време се опитват да продадат апартамента си в Бостън. Междувременно те строят това имение в Брентууд, Калифорния. Цената му е 20 млн. долара.

Американската поп звезда Тейлър Суифт си купи два имота тази година. Имение в Лос Анджелис за 3.35 млн. долара и още едно в Нашвил, Тексас, за 2.5 млн. долара. Вторият е построен през 1934 г от американския посланик в Дания.

Дженифър Анистън продаде своето имение в Бевърли Хилз за 30 млн. долара и си купи два имота в Ню Йорк. Тя избра два апартамента – един в Уест Вилидж и един в Грамърси Парк за 8.7 млн. долара. Тя отрича и за двете покупки, но американските медии твърдят, че източниците им са сигурни.

Кейт Хъдзън си купи къща в Пасифик Парадайз, Калифорния, за 5.3 млн. долара, само 3 месеца след като се сдоби с къща в Лондон за 6.5 млн. долара.

Алек Болдуин реши да се премести от един квартал на Ню Йорк в друг. Той си купи пентхаус за 11.7 млн. долара в Грийнуич Вилидж.

Поп звездата Кейти Пери и съпругът й Ръсел Бранд си купиха имение в средиземноморски стил в Лос Анджелис за 6.5 млн. долара.

В края на септември Дженифър Лопез си купи тази къща в Хемптънс за 18 млн. долара.

Най-добре печелещата тийнейджърка в света Майли Сайръс си купи ранчо за 3.9 млн. долара в Калифорния. На фона на останалите покупки в този списък, нейното ранчо изглежда направо скромно.



Следвайте ни във Фейсбук