Гледали ли сте филма „Вълкът от Уолстрийт“? Помните ли партито около басейна, където Джордан Белфорд - роля, изиграна от Леонардо ди Каприо, среща бъдещата си съпруга?

Да, това е „Наоми“, или иначе казано Марго Роби, но всъщност тя е истинската втора съпруга на Белфорд, за която той е женен в продължение на седем години и от която има две деца. Двамата се срещат на парти в Хамптънс през 80-те години на миналия век.

Всъщност единствената разлика от филма е, че Джордан Белфорд е женен за колежанската си любов и Надин (във филма „Наоми“) идва на партито с бившето си гадже, който също участва в сцената.

В истинския живот името на бившето гадже е Алън Уизлиг. Интересен факт около него е, че от 2014 г. насам той все така не успява да продаде своя имот в популярния нюйоркски квартал „Трибека”.

Още: Вижте къщата на истинския Вълк от Уолстрийт

Първоначално имотът е обявен за продан с цена от 43.5 млн. долара. Въпреки успеха на филма, Уизлиг не успява да го продаде и през май миналата години сваля цената на 38.5 млн. долара. Само преди дни той свали нови 13.7 млн. долара от цената и днес той се предлага срещу 24.8 млн. долара.

Имотът се простира на общо 603 кв. м и разполага с огромна тераса на покрива от над 200 кв. м, заден двор, три спални и гараж.

Имотът разполага още с фитнес, мокро помещение, сауна в мазето и команден център, откъдето се управляват всички умни устройства.