Панелен апартамент или ново строителство, под наем или покупка на имот със заем – това са само част от актуалните теми, които ще бъдат обсъдени по време на имотния панел на Шумът на парите, който е насрочен за 11.30 часа на 31 май в столичния хотел Хилтън.

Участниците ще представят и новите тенденции на пазара на имоти, както и предстоящите предизвикателства пред купувачите и продавачите.

Модератор на дискусията ще е Иван Велков, УС на ФИАБЦИ и БГФМА, а сред участниците личат имената на Добромир Ганев, заместник-председател на УС на „Национално сдружение недвижими имоти”, както и изпълнителните директори на ЕРА България и Адрес Недвижими имоти Антон Андонов и Георги Павлов.

Пазарът на луксозни имоти в страната ще бъде обсъден от Весела Илиева, управляващ партньор на Unique Estates, и строителният предприемач Христо Чепишев.

За пулса на инвестиционния пазар и предпочитаните типове активи ще говори Георги Димитров, директор "Консултантски услуги и оценки" MBL|CBRE. От него ще научим и от кои страни идват инвеститорите в България.

Седмото издание на Шумът на парите ще се проведе на 31 май и 1 юни, като събитието е безплатно за присъствие.

Форумът Шумът на парите се провежда със съдействието на основните ни партньори Коника Минолта и Уникредит Булбанк, както и партньорите Алкомет, Девня Цимент, Адмирал Маркетс, Garitage Investment Management, Капман Холдинг, Qatar Airways, MBL|CBRE, Провидънт Файненшъл, Residential Park Sofia, ЗАД България и Сирма груп Холдинг.

Организационен партньор на събитието за поредна година е агенцията за връзки с обществеността AMI Communications България.

Форумът се провежда с медийната подкрепа на сп. Мениджър, Агенция Фокус, Novini.bg, Fakti.bg, Offnews, Imot.bg, Kaldata, сп. Икономика, Seenews, economic.bg, в. Сега и Enterprise Europe Network.

Повече за събитието може да намерите на profit.bg/forum или във Facebook.