Инвестор.БГ АД пуска нов сайт от своето портфолио - mp3.bg, става ясно от съобщение на сайта на Българска фондова борса.

Сайтът е музикален портал и онлайн медия, предлагащ платено и безплатно музикално съдържание, видеоклипове и новини за български и чуждестранни изпълнители.

Начинът на заплащане на закупеното съдържание в Mp3.bg ще се извършва в зависимост от предпочитанията на клиента. Всеки юзър ще може да си поръча песен със SMS, чрез кредитна или дебитна карта.

Mp3.bg е дванадесетия проект на компанията, след Investor.bg, Dnes.bg, Tialoto.bg, Start.bg, Snimka.bg, Aha.bg, Netkelner.bg, Gol.bg, Blog.bg и Zip.bg и Rabota.bg.

С решение на Съвета на директорите на БФБ-София акциите на Инвестор.БГ АД ще отпаднат от изчислението на широкия индекс BG40, считано от 26 февруари 2007 г. Там ще попаднат книжата на конкурентните от Уеб Медиа Груп АД, както и Химимпорт, Топливо, Проучване и добив на нефт и газ, Елпром-ЗЕМ, Декотекс, Каучук, Софарма имоти АДСИЦ, Петрол и Катекс.

Вчера общо 196 акции от дружеството смениха собствеността си на нива от 8,30 и 8,50 лв., или с 10.82 на сто по-скъпо от предходната сесия.