Струпването на осмици в осмия ден на август тази година се тълкува от мнозина като послание за успех, богатство, щастие и безкрайност на любовта в семействата, венчани на тази дата.

Светът съвсем полудя по осмицата, когато Китай обяви началото на олимпийските игри за 08.08 часа на 8 август 2008 г. Пекин чака да бъдат сключени около 8000 граждански брака в този ден. У нас също ще има бум на сватбите.

Астролозите предупреждават, че осмицата, всъщност, носи товара на изплащането на натрупани в предишни прераждания грешки. И това би затруднило живота на хората, на които не им е писано важното събитие да е на този ден. Ако датата е провокирала младоженците, а не това, че са един за друг, до 2 години могат да се скарат, дори могат да имат трудности да създадат дете, казва Алена.

"Заради влиянието на двойната кармична разплата, която се крие веднъж в 8 август, втори път в общия сбор на числата, които също дават 8", обяснява Алена.

Децата, родени на този ден, ще са достатъчно силни да се справят с изпитанията, но нещата са различни, ако денят за раждането е избран от мама и татко само заради неговата особеност.

Но денят на осмицата ще е безспорно успешен за коректни сделки. Обещава успех и ако пуснете фиш.

100 влюбени двойки ще сключат брак днес - на 08.08.2008 година. Повечето от тях са направили заявки още от миналата година, защото вярват, че осмиците ще им донесат късмет и семейно щастие.

Източник: бТВ