А1 въвежда нова концепция в портфолиото си

2309
А1 въвежда нова концепция в портфолиото си

© А1

А1 започва месец юни с ново портфолио от услуги за телевизия и фиксиран интернет и множество иновации и подобрения, с които предоставя максимална гъвкавост на потребителите.

Сега А1 предлага възможността клиентите да активират ТВ или интернет услуга на втори адрес, без да се налага обвързване със срочен абонамент. По този начин всеки нов или съществуващ абонат на фиксирана услуга като телевизия, интернет или Net Box, може да заяви същия тип услуга, каквато използва на постоянното си местоживеене, за втори адрес (например лятната си вила), без да е необходимо да сключва обвързващи договори.

Таксата, която е приложима за втората услуга, е като тази за двугодишен абонамент. При активация на безсрочните абонаменти се дължи еднократна активационна такса от 39.99 лева.


С обновеното портфолио от фиксирани услуги на А1 клиентите ще имат възможност да комбинират параметрите на услугите спрямо своите нужди и предпочитания, вместо да избират от предварително дефинирани комбинации от услуги за телевизия и интернет.

С концепцията „Комбинирай и спести“ А1 предоставя на потребителите не само гъвкавост при избора на параметрите на услугите, но и по-атрактивни цени при комбинация на услуги за интернет и телевизия. Например, клиент може да се възползва от ТВ пакет със 100+ канала, в който са включени 10+ HD канала само за 9.99 лева на месец, ако го комбинира с домашен интернет със скорост до 50 Mbps, чиято цена в комбинация също е 9.99 лева на месец.

В посочените цени е включена и допълнителна отстъпка от 1 лев, която А1 дава при онлайн плащане.

А1 е сред компаниите, които инвестират непрекъснато в популяризирането на дигиталните канали за самообслужване, тъй като те са по-лесни, удобни, а в настоящата епидемична ситуация допълнително повишават безопасността на клиентите. Това е заложено и в новото портфолио с фиксирани услуги.

Всеки клиент на новите пакети след 1 юни ще получи допълнителна отстъпка от 1 лев на месец за всяка услуга, платена през мобилното приложение Моят А1 или едноименната секция на A1.bg.

Със старта на новото портфолио фиксирани услуги А1 пуска от 1 юни и нов Net Box пакет на 150 GB на максимална скорост, който предоставя два пъти повече интернет от досегашния най-голям пакет от 75 GB.

Интерактивната ТВ платформа А1 Xplore TV предлага канали в 4К Ultra HD качество, разнообразно ТВ съдържание, кинохитове от водещи студиа и продуценти в специално създадената А1 Видеотека, както и видео съдържание от YouTube и YouTube Kids направо на екрана на телевизора.

Потребителите могат да разчитат, че платформата „се учи“ от самите тях и им предлага информационно и развлекателно съдържание, съобразено с техните зрителски предпочитания.

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg