Я. Спасов: Индексът S&P 500 може да се насочва към 1 450 пункта

615
Я. Спасов: Индексът S&P 500 може да се насочва към 1 450 пункта

Индексът S&P 500 направи нов връх и е на път да излезе от формиращия се от 5 юли тази година рейндж, коментира Явор Спасов от БМФН. Ако това се случи, биковете ще получат нови сили и ще очаквам да тестват целта от 1450 пункта.

Ако текущият връх не бъде преодолян, ще очаквам индексът да се насочи към долната граница на рейнджа и, ако тя не издържи, да бъде тествано дъното от 04.06.2012, а след това и подкрепата при 1220.

Докато ценовото действие се развива под нивото 1425, вълновата картина, която следвам от 4 месеца, остава непроменена:

1.Бичи сценарий - в момента е в ход временна низходяща корекция, която ще се ограничи до 1260, след което средносрочното възходящо движение ще продължи към 1450.

2.Мечи сценарий - последният текущ връх от 27.03.2012 бележи края на голяма вълнова структура в посока нагоре. Този сценарий предполага формирането на средносрочен низходящ тренд.

* Материалът не е гаранция, внушение или мълчаливо обещание за извличане на полза или намаляване на загуби и не следва да се възприема като препоръка за вземане на инвестиционно решение и/или следване на търговска стратегия. Същият не е изготвен в съответствие с нормативните изисквания, осигуряващи независимостта на този коментар и не е предмет на забрана за сключване на сделки преди разпространяването му, съгласно чл. 42, ал. 7 от Наредба № 38 за изискванията към дейността на инвестиционните посредници. Търговията с договори за разлика е свързана с поемане на риск, затова преди да започнете да търгувате се уверете, че напълно разбирате всички рискове, присъщи на тази дейност.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg