Scania въвежда ново поколение камиони

5468
Scania въвежда ново поколение камиони

Scania въвежда ново поколение камиони, резултат от десетгодишни разработки и инвестиции в размер на 20 милиарда шведски крони (2 млрд. евро), съобщиха от компания на проведена днес пресконференция в София.

С това тя разширява портфолиото си и сега, благодарение на своята уникална модулна система, може да предостави повече решения за развитие на различните бизнеси, свързаност и цялостна палитра от услуги, свързани с увеличаване на производителността, които са индивидуализирани за всеки вид клиент в силно конкурентната транспортна индустрия.

Обещанието е, че клиентите на Scania винаги ще могат да изпълняват работата си по най-сигурния и рентабилен начин, независимо от индустрията и сферата на приложение.

"Това несъмнено е най-голямата инвестиция в 125-годишната история на Scania”, заявява Хенрик Хенриксон, президент и изпълнителен директор на Scania.

Новото поколение камиони Scania е резултат от десетгодишни разработки. То представлява най-новите постижения в автомобилната технология за тежкотоварни камиони. Заедно със свързаните услуги, Scania може да предложи на всички видове превозвачи най-големи икономии в общ план.

Производството на новите камиони започва незабавно в завода на Scania в Сьодертеле.

Първоначално акцентът ще бъде върху превозни средства и услуги за транспортиране на дълги разстояния, като постепенно ще се покрият и други пазарни сегменти чрез преустрояване на повече заводи Scania и поява на допълнителни възможности.

Scania въвежда новите си продукти на етапи, с ясен акцент върху различните клиентски сегменти и съгласно внимателно планиран график. След първите презентации в Европа, повече опции ще бъдат представени едновременно на пазари в останалата част от света.

Сред подобренията, които Scania въвежда, има едно особено забележително – 5% намаление на консумацията на дизелово гориво, благодарение на фактори като подобрени задвижващи системи и по-добра аеродинамика.

Основната цел е поне 40 000 клиенти и потенциални клиенти да направят тест-драйв на новите превозни средства във връзка с пускането им на пазара и да бъдат запознати с цялото портфолио услуги на Scania, покриващо всичко - от оптимизация на устойчивото развитие до финансиране, застраховка и поддръжка.

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg