А1 дари на УМБАЛ Александровска пет дихателни апарата

3148
А1 дари на УМБАЛ Александровска пет дихателни апарата

А1 дари безвъзмездно на университетска болница „Александровска“ средствата, необходими за закупуване на пет дихателни апарата, за да помогне на  при лечението на болни от Covid-19. Очаква се новото оборудване да пристигне в лечебното заведение в рамките на три седмици.

Стойността на дарението надвишава 220 000 лева, а дихателните апарати ще
останат собственост на здравното заведение след края на пандемията от коронавирус и ще се използват за лечението на пациенти с респираторни и други заболявания.

„В моменти като днешния загрижеността към най-близките ни – семейство, колеги, служители, клиенти, преминава на следващо ниво – търсене на решения за обществото като цяло. В допълнение към всички мерки, които взимаме за предотвратяване на разпространение на коронавируса, наш дълг като обществено отговорна компания е да допринесем и за лечението на вече заболелите. Най-добрият начин е като подкрепим лекарите с технологиите, които са им нужни за по-добро лечение на пациентите“, заяви главният изпълнителен директор на А1 България Александър Димитров.


А1 е технологична компания с традиции в подпомагането на обществено значими каузи и счита за свой дълг да подкрепи усилията на медиците в справянето с опасния вирус с помощта на най- съвременни технологии. Дарението е част от кампанията „Дигитална солидарност“ на А1, която има за цел на помогне на хората да преминат през процеса на социална изолация, наложен от пандемията на Covid-19. Компанията вече пусна безплатно над 200 канала на всички свои ТВ клиенти и даде 10 000 MB мобилен интернет на максимална скорост на всички клиенти с абонаментен план за мобилна услуга.

Дихателните апарати са последното поколение, представени преди броени седмици и са специално разработени за грижи за критично болни пациенти от всички възрасти – от новородени до възрастни хора.

За А1 превенцията също е много важна. Затова е важно да се избягват всякакви излизания, които не са от първа необходимост. Стоенето вкъщи за продължително време носи предизвикателства само по себе си. Затова А1 направи жест към клиентите ни на ТВ услуга, предоставяйки им безплатно над 200 ТВ канала. От 18 март пък, абонатите на мобилна услуга ще получат 10 000 МВ бонус, с който да браузват в мрежата, без да напускат комфорта на своя дом.

А1 ще продължи да следи ситуацията и да подпомага както своите клиенти, така и институциите в страната в ограничаването на COVID-19 и лечението на засегнатите. Междувременно от компанията напомнят на клиентите си да избягват излишните рискове и да се възползват от възможностите на новите технологии, за да помогнат в овладяването на риска от инфекция с коронавирус и сезонната грипна епидемия.

Практически всички услуги, които компанията предлага на своите клиенти, могат да бъдат осигурени и онлайн. Каналите за самообслужване на компанията са лесни и удобни за употреба, и дават възможност на потребителите да ограничат излизанията и ненужното излагане на риск.

Сметките могат да бъдат платени лесно и удобно през приложението Моят А1, както и онлайн на А1.bg. Освен че елиминира риска от предаване на болести по въздушно-капков път, подобно решение би спестило и много време в дългосрочен план. Мобилното приложение на Моят А1 позволява на клиентите да управляват всичките си услуги. С него те могат да следят текущото си потребление, да добавят допълнителни пакети, да проверят фактурите си, да плащат сметките си и дори да получават персонални оферти.

Клиентите, които имат нужда от консултация с представител на А1, могат да се свържат и с видео обаждане, което премахва нуждата от физическо посещение в магазин. От 10:00 до 19:00 часа, всеки работен ден, специалисти на А1 са на линия, за да съдействат. При нужда от съдействие с технически проблем, от А1 препоръчват използването на услугата А1 Видео помощник. Използването на каналите за самообслужване е сигурно, бързо и удобно, затова екипът на А1 гарантира тяхната надеждност дори и в усложнената обстановка в страната.

Българският бизнес

Всичко по темата Добрата новина

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg