Антъни Хасиотис от Юробанк И Еф Джи България АД получи приза „Банкер на годината 2007”

1074
Главният изпълнителен директор на Юробанк И Еф Джи България АД, Антъни Хасиотис, бе отличен с приза „Банкер на годината 2007”. Отличието на г-н Хасиотис бе присъдено в рамките на традиционните банкови награди, организирани от вестник „Банкер” у нас.

Пощенска банка е носител на множество отличия и награди. Припомняме ви, че по-рано тази година банката бе обявена за „Банка на годината” в рамките на класацията на финансовия ежедневник на в-к Пари. На финансовата институция бе присъдено и отличие в категория „Динамика и развитие”.

Успоредно с това банката е носител на призове за своите продукти. Сред тях са наградите в категория "Финансов продукт на годината" 2007 в категориите "Комбинирани финансови продукти" и „Кредитни продукти и финансиране” на финансовото изложение „Банки Инвестиции Пари”.

Пощенска банка е една от водещите финансови институции в България, част от Юробанк И Еф Джи Груп. Юридическото име на Пощенска банка е “Юробанк И Еф Джи България” АД.

Юробанк И Еф Джи Груп е международна банкова организация, базирана в Женева, Швейцария, с над 21 хиляди служители, предлагаща продукти и услуги чрез 1500 клона и точки за продажба и алтернативни дистрибуционни канали. Юробанк И Еф Джи Груп е сред водещите банки във всички страни, в които има присъствие в Югоизточна и Централна Европа - Гърция, България, Румъния и Сърбия, а от 2006г. и на пазарите в Полша, Турция и Украйна.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg