АП обяви търг за продажбата на 67,02% от капитала на “Балканкар-Г. Михайлов” АД

800
Агенцията за приватизация обяви публичен търг с явно наддаване за продажбата на 79 035 броя акции, представляващи 67,02% от капитала на “Балканкар-Г. Михайлов” АД, Кнежа.

Предметът на дейност на “Балканкар-Г. Михайлов” АД е производство, сервиз, ремонт и търговия с компоненти за кари и друга подемно–транспортна техника, стоки и услуги за населението.

Предприятието е основен доставчик на електрическо оборудване за българската карна индустрия и потенциален доставчик за автомобилната промишленост.

Началната тръжна цена е 800 000 лева, а стъпката на наддаване – 50 000 лева. Депозитът за участие в търга е в размер на 200 000 лева.

Цената на тръжната документация е 1000 лева и може да се закупи от Агенция за приватизация в стая 405. Срокът за подаване на предложения за участие в търга, както и самият търг ще се проведат в 11.00 часа на 25-ия ден от обнародването на решението в Държавен вестник, в сградата на АП.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg