АП обяви търга за Нити ЕАД за неуспешен

463
АП обяви търга за Нити ЕАД за неуспешен

Насроченият от Агенцията за приватизация (АП) търг с явно наддаване за продажбата на 690 392 броя акции, представляващи 100% от капитала на Нити ЕАД, гр. Казанлък, не се състоя.

Кандидатите, които бяха допуснати до участие, не подадоха предложенията си за участие в приватизационната процедура до изтичането на крайния срок, посочват от пресцентъра на агенцията.

Предметът на дейност на дружеството е научноизследователска и развойна дейност, технологии и процеси със специална и гражданска тематика, хидроимпулсна техника, проектиране на промишлени, селскостопански, жилищно-административни, социални и други граждански и специални обекти, проектиране и конструиране на промишлени съоръжения и инженеринг, производство на верижни и колесни машини и установки, автоматизация на инженерния труд и създаване на програмни продукти, друга машиностроителна продукция, производствена, търговска, туристическа (хотелиерство и ресторантьорство) дейност.

Нити ЕАД приключи 2006 г. с оборот от 932 хил. лв. и загуба от 185 хил. лв.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg