АП отново удължи срока за провеждането на търга за “НИТИ” ЕАД

1054
АП отново удължи срока за провеждането на търга за “НИТИ” ЕАД

Във връзка със завършването на процедурата за издаване на разрешения за достъп до класифицирана информация и удостоверения за индустриална сигурност на участниците в търга с явно наддаване за продажбата на 100% от капитала на “НИТИ” ЕАД, Казанлък, Агенция за приватизация удължи срока за подаване на предложения за участие в търга до 11.00 часа на 10 септември 2008 г.

Това е второто удължаване на срока за продажбата на НИТИ от страна на Агенцията за приватизация.

Предметът на дейност на дружеството е научноизследователска и развойна дейност, технологии и процеси със специална и гражданска тематика, хидроимпулсна техника, проектиране на промишлени, селскостопански, жилищно-административни, социални и други граждански и специални обекти, проектиране и конструиране на промишлени съоръжения и инженеринг, производство на верижни и колесни машини и установки, автоматизация на инженерния труд и създаване на програмни продукти, друга машиностроителна продукция, производствена, търговска, туристическа (хотелиерство и ресторантьорство) дейности.

Началната тръжна цена е 6.1 млн. лв., а стъпката на наддаване – 200 хил. лв. Депозитът за участие в търга е в размер на 1.5 млн. лв.

Не се допускат до участие в търга консорциуми, учредени под формата на граждански дружества и офшорни дружества.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg