АП продаде на търг база за отдих “Розино” в с. Розино

1622

“Център Регион груп” ЕООД, Сопот спечели на търг с явно наддаване база за отдих “Розино”, с. Розино, обособена част от “ВМЗ” ЕАД, като повиши цената на 540 000 лева.

Купувачът извършва туроператорска, консултантска дейност, търговско представителство и посредничество и др.

Цената по договора ще се заплаща чрез банков превод по сметка на АП по следния начин: 50% - в деня на подписване на договора, останалата част – в срок до 15 календарни дни.

Началната тръжна цена беше 400 000 лева, а стъпката на наддаване – 20 000 лева.

Базата за отдих е разположена е извън регулацията на селото и представлява имот в размер на 13 900 кв.м с разположени в него бунгала, сгради, вили, столова, кухня, беседка и два открити бетонни басейна - голям и малък.

Също така, Агенцията за приватизация обяви публичен търг с явно наддаване за продажбата на 100% от капитала на “Национална действаща изложба” ЕООД, София.

Началната тръжна цена е 800 000 лева, а стъпката на наддаване – 80 000 лева. Депозитът за участие в търга е в размер на 200 000 лева.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg