АП продава 100% от капитала на Цитас ЕООД с начална цена от 1.7 млн. лв.

679
АП продава 100% от капитала на Цитас ЕООД с начална цена от 1.7 млн. лв.

Агенцията за приватизация обяви публичен търг с явно наддаване за продажбата на 100% от капитала на “ЦИТАС” ЕООД, София.

Началната тръжна цена е 1.7 млн. лв., а стъпката за наддаване ще бъде 150 хил. лв. Депозитът за участие в търга е в размер на 400 хил. лв.

Предметът на дейност на “ЦИТАС” ЕООД е информационно-техническо обслужване, разработване, внедряване и разпространение на информационни технологии, програмни продукти и автоматизирани системи, сервизни и консултантски услуги, търговия с изчислителна и офис техника, издателска дейност, провеждане на допълнителна квалификация и мотивационно обучение и др.

Капиталът на Цитас ЕООД е 5300 лв., разпределен в 53 акции с номинална стойност 100 лв., като Министерството на икономиката е едноличен собственик.

За 2005 г. дружеството обяви печалба от 9 хил. лв., докато според отчета за първите девет месеца на 2006 г. има реализирани 3 хил. лв. загуба. Средносписъчният брой на заетите в предприятието е 8 души.

Дружеството притежава двуетажна административна сграда с общо 1.678 кв. м РЗП.

Цената на тръжната документация е 1000 лева и може да се закупи от Агенция за приватизация. Срокът за подаване на предложения за участие в търга, както и самият търг ще се проведат в 11.00 часа на 25-ия ден от обнародването на решението в Държавен вестник, в сградата на АП.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg