АП продава обособени части от “ВМЗ” ЕАД

784
АП продава обособени части от “ВМЗ” ЕАД

Агенцията за приватизация обявява публичен търг с явно наддаване за продажбата на обособени части от “ВМЗ” ЕАД в Сопот.

За продажба са обявени “Хотел”, “Общежитие №6 и стол” и “Административна сграда – база ОСО”, съобщават от агенцията.

Началната цена на Хотел е 800 хил. лв., а стъпката на наддаване – 50 хил. лв. Депозитът за участие е в размер на 150 хил. лв.

Сградата е разположена върху терен, собственост на “ВМЗ” ЕАД, в размер на 1 020 кв. метра. Тя представлява незавършено строителство - реконструкция на жилищен блок - общежитие в хотел. Четириетажна масивна сграда със застроена площ 456 кв. м и сутерен, разположен на 1/3 част от етажа.

Началната тръжна цена за Общежитие №6 и стол е 750 хил. лв., а стъпката на наддаване – 50 хил. лева. Депозитът за участие е в размер на 150 хил. лв.

Общежитието се намира се в гр. Карлово и представлява четириетажна масивна конструкция със застроена площ 450 кв. м с долепена до него едноетажна масивна сграда със сутерен - стол със застроена площ 250 кв. м.

Административната сграда – база ОСО се продава с начална цена от 450 хил. лв. и стъпна за наддаване – 40 хил. лв. Депозитът за участие е в размер на 100 хил. лв.

Сградата е разположена върху площ от 2250 кв. м. Построена е през 1986г. и представлява масивна стоманобетонова конструкция на 4 етажа. На първия етаж са разположени работилници, а на горните етажи – канцеларии, складови помещения и др.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg