АП пуска на търг с явно наддаване Балканкар – Ерма и Балканкар – ЗФИ

1055
Агенцията за приватизация обяви публичен търг с явно наддаване за продажбата на 282 130 броя поименни акции, представляващи 67% от капитала на “Балканкар - Ерма” АД, гр. Трън.

Предметът на дейност на дружеството е производство, сервиз, ремонт и търговия с вериги и компоненти за кари и друга подемно-транспортна техника, стоки и услуги за населението.

Началната тръжна цена е 400 000 лева, а стъпката на наддаване – 40 000 лева.
Депозитът за участие в търга е в размер на 100 000 лева.

Търгът ще се проведе на 25-ия ден от датата на обнародване на решението в Държавен вестник от 11.00 часа в сградата на АП.

Агенцията за приватизация също обявява публичен търг с явно наддаване за продажбата на 171 280 броя акции, представляващи приблизително 67% от капитала на “Балканкар - ЗФИ” АД, гр. Брезник.

Предметът на дейност на дружеството е производство, сервиз, ремонт и търговия с фрикционни и други изделия за кари и друга подобна техника, стоки и услуги за населението.

Началната тръжна цена е 400 000 лева, а стъпката на наддаване – 30 000 лева.
Депозитът за участие в търга е в размер на 120 000 лева.

Търгът ще се проведе на 23-тия ден от датата на обнародване на решението в Държавен вестник от 14.00 часа в сградата на АП. Цената на тръжната документация е 1000 лева и може да бъде закупена от Агенция за приватизация в срок до 20 дни от датата на обнародване.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg