Autodesk пуска на пазара нови версии на софтуерните пакети с приложения за индустриален дизайн

434
Autodesk пуска на пазара нови версии на софтуерните пакети с приложения за индустриален дизайн

Autodesk представи на българския пазар AliasStudio 2009 - последната версия от продуктовата линия Autodesk AliasStudio, осигуряваща набор от инструменти за индустриален дизайн, както и Autodesk Showcase 2009, който помага на потребителите да създават точни, силно реалистични изображения от 3D CAD данни, като така позволява вземането на обосновани решения за дигитални прототипи.

Приложенията Autodesk AliasStudio 2009 помагат на компаниите да създават високотехнологични дизайни за по-кратко време. Те позволяват на дизайнерите да работят и изразят идеите си дигитално - от първоначалните скици до концептуалните 3D модели.

Продуктите AliasStudio отговарят на уникалните креативни изисквания по отношение на целия индустриален работен процес за проектиране и дизайн на продукти и превозни средства - като се започне от уникалните вградени инструменти за рисуване и се стигне до подобреното моделиране и функционални възможности за реверсивен инженеринг.

С подобрени характеристики на заобикалящите сенки и разширена библиотека от реалистични материали най-новата версия на Autodesk Showcase 2009 улеснява повече от когато и да било представянето и прегледа на дизайна при вземането на важни решения за продуктите или при създаването на презентации. Showcase събира информация от различни 3D източници, като има и опция за разчитане на данни от Autodesk Inventor.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg