Aвстрийски компании представят опита си в транспортната инфраструктура

423
Aвстрийски компании представят опита си в транспортната инфраструктура

Форум на австрийски фирми („Austria Showcase“) на тема „ Транспортна инфраструктура” ще се проведе днес в столицата. В рамките на събитието 18 австрийски компании ще представят свое ноу-хау и изделия, които могат да представляват интерес за българската транспортна инфраструктура, особено в шосейния и железопътния сектор.

По време на форума ще бъдат изнесени презентации и доклади на темите: Пътна и транспортна логистика, интермодални транспортни системи; Транспортен мениджмънт, тол-системи за шосета и автомагистрали; Геодезична техника в изграждането на пътна и ж.п. Инфраструктура; Строителство на ж.п. линии и ж.п. Техника; Озвучителна техника за шосета, тунели и железници; Логистика за градския обществен транспорт; Концепции за организация на паркинги в градовете, обществени гаражи, както и Строителни материали за транспортно строителство, вкл. изграждане на тунели

Форумът ще бъде открит съвместно от министъра на транспорта на Петър Мутафчиев и вицепрезидента на Стопанска камара на Австрия д-р Рихард Шенц, съобщиха от Българската търговско-промишлена палата.

Участващите австрийски фирми ще изнесат доклади за предлаганите от тях изделия и ще бъдат на разположение за индивидуални разговори със заинтересувани български фирми и представители на български институции.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg