Без вода днес остават части от София

1196
Без вода днес остават части от София

© Pixabay

Ремонти на Софийска вода налагат спиране на водоснабдяването в определени райони на столицата днес. Вижте къде:

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Житница“ в жк. „Славия“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Житница“, ул. „Хайдушка поляна“, ул. 691, ул. „Хайдушко изворче“.  

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Хайдушка поляна“ до бл. 32.

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Смърч“ и ул. „Битоля“ в жк. „Белите брези“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

  • по ул. „Ворино“ от ул. „Проф. Д-р Димитър Атанасов“ до ул. „Битоля“
  • по ул. „Битоля“ от ул. „Хайдушка гора“ до бул. „Гоце Делчев“
  • по ул. „Смърч“ от ул. „Дойран“ до ул. „Битоля“.  

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Битоля“ ъгъла с ул. „Смърч“; ул. „Битоля“ ъгъла с ул. „Хайдушка гора“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Шейново“ в центъра се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Мургаш“, ул. „Шейново“, ул. „Васил Априлов“, бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Шейново“ №19.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Охрид“ в кв. „Банишора“ се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Охрид“ от ул. „Свищов“ до ул. „Опълченска“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Охрид“ ъгъла с ул. „Подполковник Калитин“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Илия Джагаров“ в с. Локорско се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Илия Джагаров“, по ул. „Цветан Пешев“ от ул. „Илия Джагаров“ до ул. „Поп Стоил Петков“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Илия Джагаров“ ъгъла с ул. „Цветан Пешев“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg