Безплатни разговори през интернет за бизнеса предлагат Интерут и Майкрософт

712
Безплатни разговори през интернет за бизнеса предлагат Интерут и Майкрософт

Бизнесът в България ще говори безплатно благодарение на новата платформа за разговори през интернет Интерут Уан (Interoute One). Програмата, подобна на Скайп (Skype), е разработена от най-големия интернет доставчик в Европа Интерут съвместно с Майкрософт и позволява толкова лесно управление на разговорите през интернет (VoIP), колкото е изпращането и получаването на имейл.

Интерут Уан е система за размяна на съобщения в реално време – глас, данни, видео, която предлага по-висока степен на защита и сигурност на информацията от Скайп. Всички разговори с други Интерут Уан абонати и с фиксираните телефони в страната са безплатни. Разговорите в чужбина и с мобилни телефони могат да бъдат до 50% по-ниски от цените в Скайп.

Всеки, който се регистрира безплатно и изтегли програмата от www.interoute.com след 19 юни 2007 г. (тогава е официалната премиера на услугата в Европа), получава собствен телефонен номер. Той може да избира друг интернет номер, както и стационарни и мобилни телефони.

В България бизнесът има възможност да говори по стационарна мрежа, мобилен телефон и VoIP. С Интерут Уан се ползват всички предимства на VoIP телефонията, като драстично се съкращават разходите за телефон.

Месинджърът работи елементарно и не изисква допълнителен хардуер. За да ползвате Интерут Уан ви трябват 10 минути за инсталация, регистриране и създаване на двустранно споразумение с бизнес потребителите, с които ще разговаряте.

Програмата позволява на компаниите, използващи Microsoft’s Live Communications Server (LCS) и Office Communications Server (OCS) да формират най-голямото бизнес общество от 250 000 000 бизнес потребители в света. За бизнес потребители, които не използват Microsoft Live Communications Server 2005, от Интерут са предвидили алтернативен десктоп телефон.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg