БСК и „Дженерали” подписаха договор за партньорство

1113
Днес (20 септември) председателят на БСК Божидар Данев и председателят на Управителния съвет на „Дженерали България Холдинг” АД Даниела Конова подписаха договор за партньорство между двете институции, съобщават от Българската стопанска камара.

Страна по договора са и дъщерните дружества на „Дженерали” – „Дженерали застраховане” АД, „Дженерали животозастраховане” АД, „Дженерали Закрила здравно осигуряване” АД и „Дженерали Закрила медико-стоматологичен център” ЕООД.

Съгласно едно от условията в договора, холдингът и дъщерните му дружества поемат задължението да осигурят на членовете на БСК преференциални отстъпки от 10 процента от цената на своите застрахователни и здравноосигурителни продукти при застраховане или осигуряване на корпоративните им интереси.

Структурите на БСК, от своя страна, ще предоставят условия за популяризиране на продуктите на „Дженерали” сред своите членове и партньори. БСК, също така, ще подпомага информационно своя нов партньор и ще му съдейства при необходимост във връзка с промени в осигурителното, здравното и всяко друго законодателство, касаещо дейността на застрахователния холдинг.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg