БТК въвежда единен номер за услугите си

948
БТК въвежда единен номер за услугите си

От днес, 17 юни, клиентите на БТК ще могат да получават информация за всички продукти и услуги на компанията само през един номер, се съобщава на сайта на компанията. Безплатният телефон 0800 100 ще замени всички единайсет номера за обслужване на клиентите, които съществуват в момента. Сред тях са горещата линия за жалби, телефонът за поддръжка на БТК ADSL, телефонът за повреди, номерът за обслужване на бизнес клиенти и т.н.

„Въвеждането на единен номер за обслужване на клиентите ни ще улесни достъпа им до нашите експерти и ще направи работата ни за тях още по-бърза и ефективна”, каза Главният Изпълнителен Директор на БТК ГРУП Бернар Москени. „Вярвам, че специалистите по обслужване на клиентите са готови да предоставят най-компетентната и изчерпателна информация за всеки, който се нуждае от нея”, допълва той.

Телефон 0800 100 ще е достъпен безплатно за клиенти на телекома от цялата страна, 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. За обаждания от чужбина и за клиенти на други оператори в страната, номерът за достъп е 0700 17 000, като обажданията към този номер се

Наред с новия номер за клиентите ще продължат да работят и четири от най-популярните услуги на телекома – телефонните справки (11800), номерата за набиране чрез оператор на междуселищни (121) и международни разговори (123), както и услугата „Събуждане по телефона” (120).

В началото на март тази година БТК ГРУП обяви своята стратегия за развитие, фокусирана изцяло върху клиентите. До няколко месеца клиентите на телекома вече ще имат възможност и да управляват абонамента си онлайн. Те ще могат да променят тарифния си план или да заявяват нови услуги без да се налага да посещават центровете за обслужване.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg