Бургас е 3-та дестинация, която австрийските авиокомпании ще обслужват у нас от 15 май

350
Бургас е третата дестинация, която Австрийски Авиолинии ще обслужват в България от 15 май, уплътнявайки разписанието си с три полета на седмица всеки вторник, четвъртък и неделя. През Виена пътниците могат да ползват удобни връзки до над 130 дестинации в цял свят с модерните и комфортни самолети на авиокомпании от групата на Австрийски Авиолинии.

След столицата София, която Австрийски Авиолинии свързват с Виена 4 пъти дневно, и всекидневните полети до Варна, новата редовна линия предоставя най-бързия и удобен начин за пътуване до четвъртия по големина град в България и бързо развиващия се югоизточен регион.

„Освен в столиците на страните от Централна и Източна Европа Австрийски Авиолинии последователно навлизат и в нови местни икономически региони, където са насочени директни чуждестранни инвестиции. Предвид стратегията ни насочена към вторични пазари позиционирането ни в България е изключително успешно,” коментира Йозеф Бюргер, главен търговски директор на Австрийски Авиолинии.

„Полетите ни свързват Австрия и България повече от 48 години,” казва Волфганг Гримус, директор отдел „Пътнически полети Централна и Източна Европа”. „София бе включена в разписанието на Австрийски Авиолинии на 6 април 1959г. Днес ние летим до четири пъти дневно от София до Виена осигурявайки оптимални връзки от българската столица до глобалната ни мрежа.

Един от самолетите във флотата ни носи името на българската столица, София – още един израз на солидарността между двете страни. С Бургас и Варна Австрийски Авиолинии вече имат национален обхват, който гарантира както на бизнес клиентите ни, така и на туристите, възможно най-добрите трансферни връзки,” допълва Гримус.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg