Части от Дружба, Младост, Бояна, Обеля и други без вода утре

2366
Части от Дружба, Младост, Бояна, Обеля и други без вода утре

© Pixabay

Ремонти на водопреносната мрежа налагат спиране на водата в различни столични райони. 

Вижте къде чешмите ще пресъхнат на 19 септември, вторник:

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Делийска воденица" в жк. „Дружба“ 2 се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Обиколна“, бул. „Копенхаген“, бул. „Проф. Цветан Лазаров“; по бул. „Цариградско шосе“ от ул. „Павел Красов" до бул. „Цариградско шосе“ №453, вилна зона „Врана-Лозен Триъгълника“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Обиколна“ пред магазин „Практикер“; вилна зона „Врана – Лозен Триъгълника“ – ул. „Висо“ №16.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 346 в жк. „Младост“ 3 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 343, бл. 344, бл. 345, бл. 346, бл. 347, бл. 348, бл. 387, бл. 388. 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  пред магазин „Дар“.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „София" в кв. „Изгрев“ на гр. Банкя се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „София“ от ул. „Васил Петлешков“ до края на улицата и ул. „Чавдарица“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „София“ ъгъла с ул. „Чавдарица“.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Байкал" в кв. „Бояна“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Севастократор Калоян“ от ул. „Десислава“ до пл. „Сборище“, ул. „Три кладенци“, по ул. „Байкал“  от ул. „Севастократор Калоян“ до ул. „Три кладенци“, по ул. „Белите брези“ от ул. „Севастократор Калоян“ до ул. „Даскал Стоян Попандреев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Три кладенци“ ъгъла с ул. „Байкал“.

Във връзка с направа на временна връзка в с. Мърчаево се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: с. Мърчаево.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада до кметството.

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Железопътна" в кв. „Орландовци“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Железопътна“ от ул. „Русалка“ до ул. „Димитър Гущанов“, по ул. „Тангра“ от ул. „Железопътна“ до ул. „Царево“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Железопътна“ ъгъла с ул. „Т ангра“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Чемшир“ в кв. „Драгалевци“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Лешникова гора“ от ул. „Мавровец“ до ул. „Нарцис“, ул. „Голи връх“ и ул. „Чемшир“ от №31 до №37. 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. „Голи връх“ ъгъла с ул. „Лешникова гора“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 12 в кв. „Обеля“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. 12 от ул. 7 до ул. 8.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 12 ъгъла с ул. 7

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, посочват от Софийска вода.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Едно от най-добрите депозитни предложение за парите ви

Депозитът „Всичко е точно“ е специално за вас