Части от София без вода днес

2409
Части от София без вода днес

© Pixabay

След като Топлофикация София стартира годишната си профилактика и кварталите, обслужвани от ТЕЦ „София Изток”, са без топла вода до 19 май, днес в някои части на столицата няма да има и студена вода. Това се налага заради ремонти на концесионера „Софийска вода”.

Вижте къде ще бъде спирана водата днес:

Заради подмяна на пожарен хидрант на ул. „Цар Иван Александър“ в ж. к. „Света троица“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Цар Иван Александър“, от ул. „Дебелец“ до ул. „Галичник“ и ул. „Галичник“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Зографски манастир“ ъгъла с ул. „Цар Иван Александър“.

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 253 в кв. „Орландовци“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Железопътна“, ул. 252, ул. 228, ул. „Димитър Гущанов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Димитър Гущанов“ ъгъла с ул. „Железопътна“.

От днес голяма част от София остава без топла вода до 19-и майБез топла вода ще са кварталите в столицата обслужвани от ТЕЦ „София Изток, който ще спре работа от 8 до 19 май 2017

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Мара Бунева“, в кв. „Орландовци“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Мара Бунева“ от ул. „Кирил Пърличев“ до ул. „Железопътна“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Мара Бунева“ ъгъла с ул. „Железопътна“.

Зарадиизграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Буная“, в кв. „Подуене“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Буная“ от ул. „Франсис де Пресансе“ до ул. „Русалка“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Буная“ ъгъла с ул. „Русалка“.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg