Части от София ще са без вода на 9 ноември, ето кои

883
Части от София ще са без вода на 9 ноември, ето кои

© Pixabay

Планирани ремонти налагат прекъсване на водоподаването на места в София на 9 ноември. Вижте къде: 

Във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Цветна градина“ в кв. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

  • ул. „Цветна градина“ от ул. „Църноок“ до ул. „Бреза“, ул. „Бреза“
  • ул. „Николай Лилиев“ от бул. „Черни връх“ до ул. „Вежен“ 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: площад „Хелзинки“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Брегалница“в центъра се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Брегалница“ от ул. „Цар Симеон“ до ул. „Пиротска“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Симеон“ ъгъла с ул. „Брегалница“.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Владимир Трендафилов" в жк. „Дианабад“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

  • ул. „Владимир Трендафилов“ от ул. „Крум Кюлявков“ до ул. „Васил Калчев“
  • ул. „Васил Калчев“ от ул. „Владимир Трендафилов“ до ул. „Апостол Карамитев“, ул. „Св. Пимен Зографски“ - бл. 42, 34 ОДЗ

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Владимир Трендафилов“ ъгъла с ул. „Васил Калчев“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 517 в кв. „Христо Ботев“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. 510, ул. 519, ул. „Георги Спасов“ и ул. 511.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 517 №23.

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Самоковско шосе" в кв. „Горубляне“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Самоковско шосе“ от ул. „Обреща“ до бензиностанция OMV.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Обреща“ ъгъла с ул. „Самоковско шосе“ .

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Илия Кутев" в кв. „Бояна“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Илия Кутев" от ул. „Беловодски път“ до ул. „Богова стъпка“, ул. „Църковна“, ул. „Учителят“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Илия Кутев“ ъгъла с ул. „Църковна“ .

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Никола Петков“ в с. Казичене се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Никола Петков“ , ул.  „Георги Бенковски “, ул. „Спас Андреев“ , ул. „Александър Стамболийски  “ , по ул. „Никола Петков“  от ул. „Цар Борис III “ до ул.  „Александър Стамболийски“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Никола Петков“ ъгъла с ул. „Георги Бенковски“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ташкови ливади“ в жк. „Разсадника-Коньовица“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Възкресение“, ул. „Трънски майстор“, бул. „Вардар“, ул. „Тома Никлев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Трънски майстор“ ъгъла с  бул. „Възкресение“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, посочват от Софийска вода.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

По-спокойни за утрешния ден с новия ипотечен кредит на БАКБ

„Лихвите се вдигат, Вашата-не“ е посланието на новия кредитен...