Да помогнем на Андрей!

1705
Да помогнем на Андрей!

Андрей е болен от Остра Миелоидна Левкемия. APL - t (15;17) Тази страшна диагноза му бе поставена преди четири години. От тогава Андрей мина през множество ежемесечни химиотерапии. Лечението се провеждаше в България - в УМБАЛ „Св.Георги"- Пловдив в клиниката по хематология и онкология при доцент Грудева. През цялото време Андрей бе консултиран и в София от доцент Михайлов и именно там се следеше как се развива количеството на раковите клетки в костния му мозък. Те намаляваха и стигнаха почти до нула, но за съжаление след това имаше и рецидив.

Сега вече е спешно! Вливките са започнали от 26.04.2010 г. в Анадолу Медикал Център, защото в България лекарите нямат опит с този медикамент ,а не може да се чака, защото болестта се развива светкавично без необходимото лечение. Изминаха два месеца без лекарствена помощ поради липса на достатъчно средства!

Днес той има нужда от вашата помощ, защото не може да се справи сам. Андрей е с много силен дух и характер и веднъж успя да се пребори с болестта, когато количеството на раковите клетки в костния му мозък стигнаха почти до нула. Да му помогнем и дадем шанс да го направи и сега, защото той е и баща на 5 годишна дъщеричка Лилия, която има нужда от него!

Андрей вече е в болницата и разполага с минимални средства , които ще покрият само двуседмичното лечение и престой от задължителните два месеца. Общата сума е 40.000 евро. Моля, помогнете с каквото можете.

Ако можете да отделите финансови средства и за Андрей, моля направете го на посочената разплащателната сметка!

Сметката е дарителска и е открита на името на Андрей като

единствено клиниката може да разполага с внесените средства!

Андрей Филипов Сураев

ПроКредит Банк (България) АД

BAE: PRCB9230

SWIFT BIC: PRCBBGSF

BGN IBAN: BG80PRCB92301033147215

Благодарим от сърце!

За да се запознаете по-подробно и следите здравословното състояние на Андрей, за да го подкрепите и заедно да успеем в битката с болестта, присъединете се към създадената група във facebook.com " ДА ПОМОГНЕМ НА АНДРЕЙ!"

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg