Дискордиа с отличие True Leaders

1098
Дискордиа с отличие True Leaders

Дискордиа - една от най-бързо развиващите се транспортно-логистични компании в Европа, получи престижното отличие True Leaders. Наградата се връчва на компании лидери в своята сфера на дейност, които бележат значими бизнес постижения.

Отличените български компании отговарят едновременно на няколко измерими и обективни критерии, като висока доходност, увеличаване на персонала и кредитна стабилност. Инициативата се организира от ICAP България, част от ICAP Group.

Дискордиа бе отличена като най-добрата компания в България в сектор „Транспорт, складиране, спедиция“.

Наградата бе връчена на стилна церемония в Rainbow Plaza в София, на която присъстваха десетки представители на българския бизнес. Приза от името на компанията получи Калин Петров, зам.–изпълнителен директор и председател на Борда на директорите.

„За нас наградата True Leaders е ярко признание за огромната мотивация и последователните усилия, с които разгръщаме бизнеса си и благодарение на които растем стабилно и с бързи темпове. Плановете ни за бъдещето са още по-смели, като ще продължаваме да поддържаме високо ниво на работа и отлично качество на предоставяните услуги“, сподели по време на церемонията Калин Петров.

През последните 5 години Дискордиа бележи впечатляващ ръст и се нарежда сред водещите компании в транспортно–логистичната сфера както в България, така и в Европа, благодарение на своя иновативен бизнес модел.

Основните ключови фактори за развитието на компанията и постигането на устойчиви резултати са десетките иновативни решения, постоянната оптимизация на работните процеси и инвестициите в най-новите технологии и опазващи околната среда превозни средства.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg