До 7 март се подбират компании за строеж на психиатрия към УМБАЛ Александровска

347

Правителството на Република България е получило заем от Световна Банка за финансиране на Проект„Реформа в здравния сектор” в България и възнамерява да използва част от този заем за извършване подходящи плащания по този Договор.

Министерство на здравеопазването отправя покана за подаване на предложения за предварителен подбор на лицензирани компании, които да бъдат включени в списък на поканени за участие в процедура по избор на изпълнител на следните услуги: Извършване на независим надзор в строителството на обект клиники по психиатрия към  УМБАЛ „Александровска ”, Гр. София.

Консултантите, които кандидатстват, трябва да бъдат юридически и финансови независими субекти, които да представят доказателства за следната квалификация на фирмата: притежава действащ лиценз за извършване на Строителен надзор в проектирането и строителството, съгласно Наредба № 9,1999 г. или “Наредба за условията и реда за издаване на лицензи на консултанти за оценяване на съответствие на инвестиционни проекти и упражняване на строителен надзор”, ДВ, бр. 99/2003 г.;има най-малко 3 (три) годишен опит в строителния надзор и инвеститорски контрол, изготвянето на проектно-сметни документации, икономически анализи на оферти и бизнес оценки; упражнен независим надзор през последните 3 (три) години на поне 2 (два) обекта със стойност на надзираваните СРР от 1 500 000 до 2 000 000 лева;разполага с високо квалифициран персонал, способен за изпълни поставените задачи със съответното образование и най-малко 3 годишен опит в областта на надзора.

Срокът за изпълнение на задачата е 14 месеца. Краен срок за представяне на предложенията: 7 март 2007 г.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg