Две фирми подадоха документи за съответствие за приватизацията на ТЕЦ „Бобов дол“

867
Две фирми подадоха документи за съответствие за приватизацията на ТЕЦ „Бобов дол“

“Консорциум Енергия МК” АД, град София и “Минна компания” ЕООД, град София подадоха документи за съответствие за участие в търга с явно наддаване с предварителни квалификационни изисквания за продажбата на 251 400 броя акции, представляващи 100% от капитала на “ТЕЦ Бобов дол” ЕАД. Това съобщиха от пресцентъра на Агенцията за приватизация.

След разглеждане на представените документи на допуснатите кандидати ще им бъде предоставена възможността да закупят информационен меморандум, да получат сертификат за регистрация и ще имат право да вземат участие в търга.

До изтичането на крайния срок, който беше 15.04.2008 г., 5 фирми бяха закупили документация за участие в търга. Това бяха “Консорциум Енергия МК” АД, София; “Минна компания” ЕООД, София; “Дамко Енерджи”, Гърция; “Електрабел” С.А., Белгия и “Sencap” S. A., Гърция.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Concepto - подходящата врата за всеки стил на обзавеждане у дома

Дървените интериорни врати Hörmann залагат на висококачествени...