Две оферти в търга за рехабилитация на канализационната мрежа на Димитровград

460
Две са подадените оферти за участие в международния ограничен търг “Рехабилитация и разширение на канализационната мрежа, разположена на левия бряг на река Марица, гр. Димитровград, Република България”.

Възложител по търга е Изпълнителна Агенция ИСПА към Министерство на регионалното развитие и благоустройството. Проектът се съфинансира от Програма ИСПА, заем от Европейската Инвестиционна Банка и държавния бюджет на България.

Ценовото предложение на Ludwig Pfeiffer – Германия е на стойност 19 312 341,50 евро. Офертата на Heitkamp IKB GmbH – Германия е 8 941 725,83 евро.

Според условията за изпълнение на договора трябва да бъде изработен проект за рехабилитация за пет жилищни квартала на Димитровград, изпълнение на строителни и рехабилитационни работи, доставка на превозни средства за поддръжка и експлоатация, включително съответното обучение.

Срокът за проектиране и строителство е две години, следван от едногодишен гаранционен период.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg