Ecomondo и Key Energy: над 200 мероприятия, срещи и семинари

691
Ecomondo и Key Energy: над 200 мероприятия, срещи и семинари

© Ecomondo

Водеща тема на 22-о издание на Ecomondo ще бъде кръговата икономика - допреди няколко години само теория, а днес действаща практика в най-развитите индустриални страни, благодарение прилагането на регулации и финансиране, насърчаващи развитието й.

На предстоящия Панаир в Римини (Италия) от 6 до 9 ноември на сцените на Ecomondo и Key Energy ще бъде отбелязан както празникът на кръгова икономика, така и развитието на възобновяемата енергия: извършващите се големите промени в света на зелената икономика с международен и бизнес подход.

12-ото издание на Key Energy се утвърждава като катализатор и двигател за развитието на бизнеса във всички стратегически сектори на възобновяемата енергия и енергийната ефективност.

Двете топ събития, организирани от Italian Exhibition Group, ще се проведат едновременно на 129 000 квадратни метра изложбени площи, готови да посрещнат над 1300 компании с участие, което през миналата година достигна 116 000 посетители, с повече от 90 000 квалифицирани купувачи.


 
Изложението ще предложи повече от 200 мероприятия, срещи и семинари. Всичко това благодарение на подкрепата на научни комитети от най-висок ранг, под председателството на проф. Фабио Фава (Ecomondo) и инж. Джани Силвестрини (Key Energy), едни от най-добрите експерти в съответните дисциплини в Италия и чужбина. 
 
Проф. Фабио Фава предостави предварително обща презентация на приоритетите и потребностите на северноафриканския регион, които ще бъдат обсъдени на Ecomondo: последиците от климатичните промени в средиземноморския регион върху риболовната индустрия, водното биоразнообразие и аквакултурите ще бъдат във фокуса
на конференцията, озаглавена The Marine Bioresources in a changing Mediterranean Sea (Морските биоресурси в променящото се Средиземно море). 

Средиземноморският регион се нуждае от по-устойчиво използване на рибните запаси и системите за аквакултури; в тази връзка на конференцията Sustainable Fishery and Aquaculture: New Strategies and Technologies (Устойчиво рибарство и аквакултури – нови стратегии и технологии) ще бъдат представени нови технологии за подобряване на устойчивостта. И двете събития са включени в програмата на Ecomondo за четвъртък, 8 ноември. 
 
Друга важна тема ще засегне основните проблеми, свързани с пластмасата в Средиземно море, както и възможните алтернативи и регламентите на Европейския съюз. Високопоставени експерти по политиките и представители на индустриалните сектори, публичните институции, на Европейската комисия и на Парламента ще участват в обсъждане на тема Single use plastics and Marine Litter in Mediterranean sea: problems and solution (Пластмаси за еднократна употреба и морски отпадъци в Средиземно море – проблеми и решения), предвидено в програмата на Ecomondo за петък, 9 ноември.

Желаещите да посетят ЕКОМОНДО 2018 могат да се регистрират тук След като получат по имейла парола за достъп, трябва да влязат на https://en.ecomondo.com/visit/reserved-area и да активират своя Invitation code (F9BUL), след което да принтират билета си.  

За допълнителна информация и посещение на събитието бихте могли да се обърнете към представителя на панаира за България: Чавдар Горчев, тел.: 00359 899190961, office@expobusinesspartners.net, www.expobusinesspartners.net.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Създайте идеалния климат у дома

Каквато и да е температурата навън и каквито и да са вашите...