ECOMONDO и KEY ENERGY: нови подходи при кръговата икономика

1177
ECOMONDO и KEY ENERGY: нови подходи при кръговата икономика

© Ecomondo

На сцените на Ecomondo и Key Energy ще бъде отбелязан празникът на кръгова икономика, от една страна, а от друга - развитието на възобновяемата енергия: извършващите се големи промени в света на зелената икономика, с един все по-широкообхватен международен и бизнес подход.

Всичко това организирано от Italian Exhibition Group на Панаира в Римини (Италия) от 6 до 9 ноември 2018 г.

Водеща тема на 22-ото издание на Ecomondo ще бъде кръговата икономика - до преди няколко години само теория, а днес действаща практика в най-развитите индустриални страни, благодарение прилагането на регулации и финансиране, насърчаващи развитието й.


12-ото издание на Key Energy се утвърждава като катализатор и двигател за развитието на бизнеса във всички стратегически сектори на възобновяемата енергия и енергийната ефективност.

Двете топ събития ще се проведат едновременно на 129 000 квадратни метра изложбени площи, готови да посрещнат над 1 300 компании, с ниво на участие, достигнало 116 000 посетители през миналата година.

Към предложението на изложението са включени повече от 200 мероприятия, срещи и семинари, фокусирани към най-неотложните и актуални теми, за да разгледат в контекста на кръговата икономика и възобновяемата енергия новите предизвикателства, италианските и европейски нормативни регулации (от европейския пакет от мерки за кръговата икономика до европейската стратегия за пластмасите), авангардните казуси, добрите практики, както и специален акцент върху SEN - Националната енергийна стратегия на Италия и нейните варианти.

Всичко това благодарение на подкрепата на научни комитети от висок ранг, под председателството на проф. Фабио Фава (Ecomondo) и инж. Джани Силвестрини (Key Energy), едни от най-добрите специалисти в съответните области в Италия и чужбина.

Както и в тясно сътрудничество с основните асоциации, представители на цялата национална и европейска индустрия.

За допълнителна информация и посещение на събитието бихте могли да се обърнете към представителя на панаира за България: Чавдар Горчев, тел.: 00359 899190961, office@expobusinesspartners.net, www.expobusinesspartners.net

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg