Единият щастливец от рекордното тото се появи

2179
Единият щастливец от рекордното тото се появи

Щастливецът с фиша от Сунгурларе, спечелил джакпота от 1 345 769 лв. в първо теглене на 6/49 в 11-ти тираж на Български спортен тотализатор (БСТ), получи парите си от тотализатора.

Късметлията единствен успя да уцели шестица в това теглене и така прибра джакпота, трупан в продължение на 38 тиража. За спечелването на сумата играчът е участвал с обикновен фиш с 4 комбинации и 5 позиции за ТОТО Джокер на стойност 3.80 лв

Още двама души, спечелили в късметлийския 11-ти тираж на БСТ, вече могат да разполагат със своите печалби. Участници от София и Враца спечелиха джакпота във второ теглене на играта 6/42 и си поделиха по 240 593 лв.. Щастливият фиш, пуснат в София (ж.к. Младост), е обикновен за 2.00 лв., а този от Враца - с 8 пълни комбинации, за които участникът е платил 14.00 лв.

Български спортен тотализатор гарантира анонимността на печелившите от 11-ти тираж. Всички те обаче заявиха, че ще вложат парите си в собствен бизнес, а част от сумите ще дарят за благородни каузи. Печалбите от тотото са освободени от държавни и местни данъци, такси и запори.

Все още БСТ очаква най-големият щастливец в историята на тотализатора, спечелил 7 071 231 лв., да прибере своята печалба.

Припомняме, че във второ теглене на 6/49 на 11-ти тираж на БСТ, участник с фиш, пуснат в гр. Кубрат, единствен успя да познае печелившата комбинация и така спечели рекордната сума.

Той има възможност да получи печалбата си в законния 45-дневен срок, който започва да тече от деня, следващ този на тегленето на тиража (11 февруари 2011 г.). В конкретния случай срокът изтича на 27 март 2011 г. (неделя), затова печалбата може да бъде потърсена до 17:00 ч. на следващия ден, 28 март 2011 г.

Късметлиите имат право да заявят друго населено място в България, различно от това, в което живеят, където да получат спечелените от тотото суми. Необходимо е само да посочат населеното място и номера на банковата си сметка. Ако късметлията няма банкова сметка, БСТ се ангажира да му открие такава в банка и клон, посочени от играча.

Печалбата се изплаща в пълен размер на преносителя на отрязък "А" от печелившия фиш, в рамките на работния ден. Български спортен тотализатор гарантира запазване на пълната анонимност на печелившия, както и сигурността му при получаването на печалбата.

Източник: БГНЕС

Подобни статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg