Единият щастливец от рекордното тото се появи

2231
Единият щастливец от рекордното тото се появи

Щастливецът с фиша от Сунгурларе, спечелил джакпота от 1 345 769 лв. в първо теглене на 6/49 в 11-ти тираж на Български спортен тотализатор (БСТ), получи парите си от тотализатора.

Късметлията единствен успя да уцели шестица в това теглене и така прибра джакпота, трупан в продължение на 38 тиража. За спечелването на сумата играчът е участвал с обикновен фиш с 4 комбинации и 5 позиции за ТОТО Джокер на стойност 3.80 лв

Още двама души, спечелили в късметлийския 11-ти тираж на БСТ, вече могат да разполагат със своите печалби. Участници от София и Враца спечелиха джакпота във второ теглене на играта 6/42 и си поделиха по 240 593 лв.. Щастливият фиш, пуснат в София (ж.к. Младост), е обикновен за 2.00 лв., а този от Враца - с 8 пълни комбинации, за които участникът е платил 14.00 лв.

Български спортен тотализатор гарантира анонимността на печелившите от 11-ти тираж. Всички те обаче заявиха, че ще вложат парите си в собствен бизнес, а част от сумите ще дарят за благородни каузи. Печалбите от тотото са освободени от държавни и местни данъци, такси и запори.

Все още БСТ очаква най-големият щастливец в историята на тотализатора, спечелил 7 071 231 лв., да прибере своята печалба.

Припомняме, че във второ теглене на 6/49 на 11-ти тираж на БСТ, участник с фиш, пуснат в гр. Кубрат, единствен успя да познае печелившата комбинация и така спечели рекордната сума.

Той има възможност да получи печалбата си в законния 45-дневен срок, който започва да тече от деня, следващ този на тегленето на тиража (11 февруари 2011 г.). В конкретния случай срокът изтича на 27 март 2011 г. (неделя), затова печалбата може да бъде потърсена до 17:00 ч. на следващия ден, 28 март 2011 г.

Късметлиите имат право да заявят друго населено място в България, различно от това, в което живеят, където да получат спечелените от тотото суми. Необходимо е само да посочат населеното място и номера на банковата си сметка. Ако късметлията няма банкова сметка, БСТ се ангажира да му открие такава в банка и клон, посочени от играча.

Печалбата се изплаща в пълен размер на преносителя на отрязък "А" от печелившия фиш, в рамките на работния ден. Български спортен тотализатор гарантира запазване на пълната анонимност на печелившия, както и сигурността му при получаването на печалбата.

Източник: БГНЕС

Подобни статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Иновативни технологии за интелигентно почистване на подове у дома

Новата прахосмукачка-робот Roomba i7+ не само обича, но е и...