Експо Бизнес Партнерс набира участници за делегация за ECOMONDO

2749
Експо Бизнес Партнерс набира участници за делегация за ECOMONDO

До края на месец септември приключва набирането на участници в бизнес делегацията, която в периода 8 – 11 ноември 2016 г. ще посети Панаира на Римини и ще участва в предварително регистрирани В2В срещи с изложители на водещия международен салон за зелени технологии Ecomondo Key Energy. 

Одобрените за участие фирми ще разполагат с безплатни нощувки, трансфери и преводач за бизнес срещите.

За допълнителна информация се свържете с екипа на организаторите – Експо Бизнес Партнерс на следния имейл: office@expobusinesspartenrs.net и на мобилни телефони: 0899190961; 0899126277.

СЪЩЕСТВУВА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА БЕЗПЛАТНА ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ ЗА ПОСЕЩЕНИЕ НА ECOMONDO и KEY ENERGY

Необходимо е да следвате следните стъпки:
1. Посетете: en.ecomondo.com/ticket
2. Отворете менюто: VISITORS
3. Активирайте кода: F9BUL и отпечатайте Вашия билет

ECOMONDO/KEY ENERGY достигна своето 20-о издание. Основни теми на събитието са предизвикателствата пред индустриалния свят, свързани с кръговата икономика и климатичните промени.

Наред с традиционните изложбени сектори като: събиране, транспортиране, преработка и оползотворяване на отпадъци; био-базирана индустрия; рекултивиране на замърсени терени; пречистване на вода и въздух, на това издание се открояват новите раздели „Мониторинг и контрол“ и „Товарене и разтоварване на материали, подемни съоръжения и логистика“.

Специални акценти ще бъдат поставени върху енергийната ефективност в индустрията и енергийната ефективност с градско приложение в зоната Интелигентни градове.

ECOMONDO и KEY ENERGY ще бъдат разширени и допълнени с: KEY WIND – италианското събитие, обединяващо фирмите от сектора вятърна енергия, и H2R Mobility for Sustainability с големите автомобилни марки и техните авангардни модели: автомобили, задвижвани с метан, с пропан-бутан, с електричество или с хибридно захранване. Подробна информация за изложението можете да намерите на сайта www.ecomondo.com.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg