Е.ОН България въвежда проверка на сметките за електроенергия в Интернет

704
Е.ОН България въвежда проверка на сметките за електроенергия в Интернет

Освен чрез връзка с оператор и чрез автоматичната опция за проверка на сметката на единния телефонен номер 0 700 161 61, от днес клиентите на Е.ОН България могат да получат информация за задълженията си за потребена електроенергия и на Интернет страницата на компанията.

На адрес www.eon-bulgaria.com, в категорията Нова услуга Проверка на сметката за електроенергия, след въвеждане на клиентски номер, се отваря прозорец с информация за дължимата сума.

В тази услуга не се отразяват плащанията, извършени от клиентите през съответния месец и не се съдържа информация дали задължението е погасено или все още е дължимо.

Услугата се въвежда поетапно и на този начален етап от нея могат да се възползват клиенти, които нямат неплатени стари сметки (преди февруари 2007). В момента услугата не е достъпна за клиенти, които плащат чрез разплащателна сметка и за клиенти, които живеят в малки населени места, където няма открити електронни каси. Тези клиенти могат да се информират за сметката си на единния телефонен номер. 

От компанията работят по разширяването на услугата "проверка на сметките онлайн" и в най-скоро време от нея ще могат да се възползват максимален брой клиенти.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg