Ето къде спират водата днес в столицата

2389
Ето къде спират водата днес в столицата

© Pixabay

Заради ремонти в отделни части на столицата днес водоподаването ще бъде прекъснато. Вижте къде:

Във връзка с прекъсване на стар уличен водопровод на ул. „Йордан Йосифов“ В ж.к. „Студентски град се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Проф. Кирил Попов“, улица без име при бл. 83, бул. „Симеоновско шосе“, улица без име пред бл. 3В.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес ул. „Проф. Кирил Попов“ ъгъла с ул. „21 век“.

Във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения на ул. 25 кв. в „Враждебна“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. 60, ул. 2, ул. 25, ул. 5, ул. 4, ул. 1.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 25 №12.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Подем“ в кв. „Орландовци“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Подем“ от ул. „Локорска“ до ул. „Мара Бунева“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Мара Бунева“ ъгъла с ул. „Подем“.

Нъв връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Димитър Търкаланов“ в жк. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Димитър Търкаланов“ от ул. „Елин връх“ до ул. „Ран Босилек“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Димитър Търкаланов“ №11.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Луи Айер“ в кв. „Манастирски ливади“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Луи Айер“ от №79 до ул. 418.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Луи Айер“  №62.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, посочват от Софийска вода.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Ba Na Hills - слънчевата земя на чудесата

Кацнал на висок хълм, който гарантира прекрасен природен пейзаж,...