Фарос връчва международно признати сертификати

2304
Фарос връчва международно признати сертификати

Вече над 20 г. училища Фарос подготвят своите ученици за международно признатите изпити по английски език. Фарос е с голям опит и установена традиция в подготовката за световно признатите изпити по английски език.

Специално разработените програми, високо квалифицираният екип от методисти и преподаватели, разнообразните и най-съвременни методи на обучение, които се използват, са гаранция за успеха на учениците на Фарос. Доказателсво за това са над 11-те хиляди ученици, явили се и издържали международно признатите изпити по ангийски език.

От 2009 г. Фарос е първият оторизиран от университета Кеймбридж център за провеждане на Cambridge ESOL Examinations за своите ученици.

Тази вечер в Националната Галерия за чуждестранно изкуство връчваме сартификатите на учениците на Фарос от гр. София, явили се и успешно издържали Юнската 2011 сесия на университета Кеймбридж.

Успеваемостта им е изключително висока - на изпитите KET, PET и CPE е 100%, на FCE - 99.3%, на CAE - 97%.

Постигнатите резултати са далеч над средната световна статистика и са красноречиво доказателство за качествената, съответстваща на всички Европейски изисквания подготовка във Фарос.

Сертификатите ще бъдат връчени от г-жа Илка Киркова - Директор за България и г-н Николаос Аврамидис- Регионален Директор за Югоизточна Европа на Strategakis Educational Group.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg