Избират лого и слоган на Оперативна програма „Транспорт”

925
Избират лого и слоган на Оперативна програма „Транспорт”

Утре, 12 февруари 2008 г., ще стане ясно кои са предпочетените предложения за лого и слоган на ОП „Транспорт" 2007-2013 г., съобщиха от Министерството на транспорта.

Логото и слоганът, които са класирани на първо място, ще се превърнат в неотменни елементи на Оперативна програма „Транспорт". Победителите ще бъдат наградени лично от министъра на транспорта Петър Мутафчиев, който е патрон на конкурса.

Конкурсът за лого и слоган на Оперативна програма „Транспорт" ще спомогне за нейната по-ясна идентификация в общественото съзнание, чрез присъствието на въздействащи и запомнящи се символи върху всички информационни и рекламни материали, които ще се произвеждат в периода на изпълнение на програмата. Те ще спомогнат за бързото и лесно асоцииране на всички проекти и дейности в хода на нейната реализация и с подкрепата, която ЕС оказва на страната в транспортния сектор.

Инициативата се финансира от приоритетна ос „Техническа помощ" на ОП „Транспорт" 2007-2013 г. със средства от Европейския фонд за регионално развитие.

Конкурсът за изработката на лого и слоган на Оперативна програма „Транспорт" 2007-2013 стартира на 6 декември 2007 г. Наградният фонд е на стойност 10 000 лв., който ще бъде разпределен между авторите на предложенията, класирани на първите три места.

Снимка: Министерство на транспорта.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

По-спокойни за утрешния ден с новия ипотечен кредит на БАКБ

„Лихвите се вдигат, Вашата-не“ е посланието на новия кредитен...