Избраха „Контракс” ООД за разработване на интегрирана система за електронно гласуване

707
„Контракс” ООД е фирмата, получила най-висока комплексна оценка при отварянето на ценовите оферти за разработване на интегрираната система „Безхартиено заседание на общински съвети и електронно гласуване”, съгласно критериите, посочени от възложителя.
Класирането на участниците в открита процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет „Разработване на интегрирана система „Безхартиено заседание на общински съвети и електронно гласуване (ЕОС)” e както следва: І място – „Контракс” ООД с 82.50 точки, ІІ място – „Датаком” ООД с 73.50 точки, ІІІ място – „Немечек” ООД с 49.00 точки

В процедурата за участие не са допуснати фирмите „Стемо” ООД и ЦАПК „Прoгрес” поради неизправности в изискуемите документи, информират от МДААР.

Системата ЕОС трябва да бъде реализирана поетапно и внедрена пилотно в 3 общини (ВеликоТърново, Горна Оряховица и Казанлък) за срок от 18 месеца. Очакваният брой потребители на системата е различен за трите общини, в зависимост от състава на общинския съвет.

Освен да разработи, инсталира и внедри приложен софтуер на системата ЕОС за общините, избраната фирма трябва да обучи служителите за работата с продукта, както и да поддържа системата.

Оценката от 82.50 точки на фирмата „Контракс” ООД се формира на базата на финансовото предложение на участника – 50% тежест, и 50% от техническото предложение, съобразно което се оценява квалификацията на изпълнителя, съответствието на офертата с изисквания.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg