Къде няма да има вода в София на 28 ноември?

1634
Къде няма да има вода в София на 28 ноември?

© Pixabay

Планови ремонти на Софийска вода налагат спиране на водоподаването в отделни райони на столицата на 27 ноември. Вижте къде:

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Поручик Георги Кюмюрджиев“ в жк. „Левски“ Г се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Поп Грую“, ул. „Могилите“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бл. 10.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Буная“ в кв. „Подуене“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Буная“ от ул. „Марагидик“ до ул. „Каймакчалан“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Буная“№14.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цар Борис III“ в с. Казичене се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

  • ул. „Цар Борис III“ от ул. „Христо Ботев“ до ул. „Аличо“
  • ул. „Пейо Яворов“ от ул. „Аличо“ до ул. „Околовръстна“
  • ул. „Околовръстна“ от ул. „Цар Борис III“ до ул. „Пейо Яворов“, ул. „Трети март“, ул. „Серафим Стоев“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Околовръстна“ ъгъла с ул. „Цар Борис III.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Руселия“ във вилна зона „Косанин дол“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: „Руселия“, ул. „Зима“, ул. „Ранилист“, ул. „Върбинка“, ул. „Петров кръст“, ул. „Мекиш“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Мекиш“ ъгъла с ул. „Ранилист“.

 

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги, посочва от концесионера.

Във връзка с аварийна подмяна на уличен водопровод на ул. „Свети Спас“ в с. Кривина се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Свети Спас“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Свети Спас“ №1.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата, предупреждават от пресцентъра на Софийска вода.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg