Къде ще спират водата в София на 13 октомври?

3534
Къде ще спират водата в София на 13 октомври?

© Pixabay

Ремонти на Софийска вода налагат спиране на водоподаването в столицата на 13 октомври. Вижте къде чешмите ще пресъхнат:

Във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Д-р Петър Дертлиев“ в жк. „Люлин“ 5 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 541, бл. 546, бл. 561, бл. 565 (висока зона), бул. „Д-р Петър Дертлиев“ №129.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: паркинга на бл. 541.


Във връзка с пресвързване на уличен водопровод на бул. „Овча купел“ в жк. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Президент Линкълн“, ул. „Кърпи кожух“, ул. „Кукуряк“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред магазин „Кауфланд“.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. 21 в кв. „Симеоново“ се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

  • бул. „Симеоновско шосе“, ул. „Ягода“, ул. „Малина“, ул. „Божур“, ул. „Шумако“
  • ул. 77, ул. 82, ул. 85, ул. „Околовръстен път“, бул. „Симеоновско шосе“, ул. „Горска ела“, ул. „Проф. Боян Ничев“, ул. „Златен век“, ул. „Куила“ 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Босилек“ ъгъла с бул. „Симеоновско шосе“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Княз Борис I“ в центъра се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

  • по бул. „Патриарх Евтимий“ от ул. „Ген.Скобелев“ до ул. „Княз Борис I“
  • по ул. „Княз Борис I“ от бул. „Патриарх Евтимий“ до ул. „Гургулят“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Княз Борис I“ ъгъла с ул. „Гургулят“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 301 в жк. „Дружба“ 2 се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 301.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 301.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Георги Раковски“ във вилна зона „Мало Бучино“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Хаджи Димитър“ и ул. „Христо Ботев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Георги Раковски“ ъгъла с ул. „Хаджи Димитър“.

Във връзка с изключване на уличен водопровод на ул. „Нишава“ в жк. „Стрелбище“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Нишава“ от ул. „Червена роза“ до ул. „Златишки проход“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Нишава“ ъгъла с ул. „Червена роза“.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Тодор Каблешков“ в жк. „Бъкстон“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

  • ул. „Тодор Каблешков“ от ул. „Ген.Ал.В.Суворов“ до бул. „Цар Борис III“ бул. „Цар Борис III“ от ул. „Пирин“ до ул. „Тодор Каблешков“
  • ул. „Майор Горталов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Пирин“ №1.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, посочват от Софийска вода.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg