Къде в София няма да има вода на 10 ноември?

1635
Къде в София няма да има вода на 10 ноември?

© Pixabay

Планови ремонти на Софийска вода налагат спиране на водоподаването в някои части на столицата. Вижте къде:

От 23:00 часа на 10 ноември 2017 г. (петък) до 06:00 часа на 11 ноември 2017 г. (събота), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Оборище" в центъра се налага спиране на водоподаването на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

  • бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ от ул. „Шипка“ до ул. „Мърфи“
  • ул. „Оборище“ от бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ до ул. „Васил Друмев“
  • бул. „Мадрид“ от бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ до ул. „Алеко Константинов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ №106.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод до бл. 168 в жк. „Света Троица“ се налага спиране на водоподаването от 00:00 до 12:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в: бл. 168, бл. 354, бл. 357, бл. 361.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 168.

Във връзка с изграждане на ново сградно водопроводно отклонение на ул. „Любляна“ в кв. „Карпузица“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Любляна“ от №60 до ул. „Евлия Челеби“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Любляна“ на ъгъла с ул. „Евлия Челеби“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цар Борис III“ в с. Казичене се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

  • ул. „Цар Борис III“ от ул. „Христо Ботев“ до ул. „Аличо“
  • ул. „Пейо Яворов“ от ул. „Аличо“ до ул. „Околовръстна“
  • ул. „Околовръстна“ от ул. „Цар Борис III“ до ул. „Пейо Яворов“, ул. „Трети март“, ул. „Серафим Стоев“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Околовръстна“ на ъгъла с  ул. „Цар Борис III“.

Във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. „Богдан" във вилна зона „Иваняне“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 12:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: вилна зона „Иваняне“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Мусала“ №3.

Във връзка с подмяна на пожарни хидранти на ул. „Освобождение" в жк. „Разсадника - Коньовица“ се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Освобождение", ул. „Хъшове“, ул. „Обеля“, ул. „Самодивско изворче“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Освобождение“ на ъгъла с ул. „Самодивско изворче“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Индже войвода“ в жк. „Разсадника – Коньовица“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Индже войвода“ от ул. „Д-р Калинков“ до ул. „Три уши“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Индже войвода“ на ъгъла с  ул.“ Д-р Калинков“ .

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, посочват от Софийска вода.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

БАКБ с нов, модерен офис в София

Цветелина Бориславова, председател на Надзорния съвет, символично...