Къде в София няма да има вода на 10 октомври?

2003
Къде в София няма да има вода на 10 октомври?

© Pixabay

Ремонти на Софийска вода налагат спиране на водоподоването в определени части на столицата. Вижте къде:

Във връзка с изключване на уличен водопровод и подмяна на спирателен кран на бул. „Васил Левски“ в центъра се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Васил Левски“, между ул. „Ген. Йосиф В. Гурко“ и ул. „Граф Игнатиев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Ген. Паренсов“ на кръстовището с бул. „Васил Левски“.


Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в жк. „Хаджи Димитър“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в: бл. 135.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Златица“, до бл. 135.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. Летец“ в кв. „Кумарица“ на град Нови Искър се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

  • ул. "Детска песен", ул. „Боровец"
  • ул."Летец" от ул. "Снежанка" до ул. "Иван Вазов"
  • карето от бивши военни блокове от бл. 1 до бл. 15 на ул. "Летец"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Летец“ на кръстовището с ул. „Боровец“.

На 10 октомври 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Вишнева“ в жк. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

  • пл." Велчова завера" №1
  • ул. "Арх. Йордан Миланов" от ул. "Йосиф Петров" до ул. "Вишнева"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Арх. Йордан Миланов“ на кръстовището с ул. „Вишнева“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Средна  гора“ в центъра се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Средна гора“, от ул. „Цар Симеон“ до ул. „Св. Св. Кирил и Методий“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Средна гора“ на кръстовището с ул. „Цар Симеон“.

Във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Момина скала“ в с. Долни Пасарел се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: карето между ул. „Урвич“, ул. „Вец Пасарел“, ул. „Искър“ и ул. „Ракита“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Детелина“ на кръстовището с ул. „Вец Пасарел“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, посочват от концесионера.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg