Къде в София няма да има вода на 11 декември?

1681
Къде в София няма да има вода на 11 декември?

© Pixabay

Заради планови ремонти Софийска вода ще спре водоподаването в определени райони на столицата на 11 декември. Вижте къде:

Във връзка с подмяна на водомерен възел до бл. 4 в жк. „Овча купел“ 2 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: жк. „Овча купел“ 2 - бл. 3 и бл. 4.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: между бл. 3 и бл. 4.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на бул. „Цар Борис III“ в жк. „Бъкстон“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по бул. „Цар Борис III“ от ул. „Чучулига“ до бул. „Тодор Каблешков“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Цар Борис III“ ъгъла с ул. „Чучулига“.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Симеоновско шосе“ във вилна зона „Симеоново – север“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по бул. „Симеоновско шосе“ от ул. 50 до ул. „Околовръстен път“, ул. „Куила“, ул. „Босилек“ №55А.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Симеоновско шосе“ ъгъла с ул. „Босилек“.

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Евлия Челеби“ в кв. „Карпузица“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Евлия Челеби“ от бул. „Никола Петков“ до ул. „Дамяница“, ул. „Сияйна“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Евлия Челеби“ ъгъла с ул. „Борован“.

Във връзка с подмяна на водомерен възел на бул. „Никола Мушанов“  в жк. „Красна поляна“ 2 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Никола Мушанов“ №114.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Никола Мушанов“ №114.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, посочват от Софийска вода.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg