Къде в София няма да има вода на 12 юни?

926
Къде в София няма да има вода на 12 юни?

© Pixabay

Планови ремонти на Софийска вода налагат спиране на водоподаването в определени райони на столицата на 12 юни. Вижте къде: 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Солунска“ в Триадица се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Солунска“ от ул. „Княз Борис I“ до бул. „Витоша“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Асен“ на кръстовището с бул. „Витоша“.

Във връзка с ремонтни работи на ул. „Промишлена“ в кв. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в: бл. 38, вх. А и Б и бл. 27А.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 38.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Брезина“ в кв. „Орландовци“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Березина“ от ул. „Калач“ до ул. „Арда“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Березина„ на ъгъла с ул. „Арда“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в кв. „Димитър Миленков“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: кв. „Димитър Миленков“ от № 200 до № 300.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред № 202.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Народно хоро“ в кв. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Народно хоро“ между ул. „Рождество“ и ул. „Иван Радоев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Народно хоро“ на кръстовището с ул. „Арх. Франк Лойд Райт“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Бесарабия“ в кв. „Васил Левски“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. Летоструй от ул. Витиня до ул.Бесарабия.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бесарабия“ №69.

Във връзка с диагностика на уличен водопровод отклонение на ул. „Коце Петров Бургов“ в кв. „Кумарица“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 15:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

  • ул. „Коце Петров Бургов“, ул. „Свещеник Юрдан Ангелов“
  • ул. „Леярска“ от ул. „Коце Петров Бургов“ до ул. „Незабравка“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Коце Петров Бургов“ на ъгъла с ул. „Свещеник Юрдан Ангелов“.

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Д-р Иван Стаменов“ и ул. „Генерал Йосиф В. Гурко“, кв. „Бусманци“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Генерал Йосиф В. Гурко“, ул. „Просвета“, ул. „Беговица“, ул. „Татарски път“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Детска радост“ на ъгъла с ул. „Владимир Георгиев“.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Хотнишки водопад“ във в.з. Малинова долина се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Хотнишки водопад“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Хотнишки водопад“ на кръстовището с ул. „Душанци“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, съобщават от пресцентъра на дружеството.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg