Къде в София няма да има вода на 14 май?

1683
Къде в София няма да има вода на 14 май?

© Pixabay

Планови ремонти на Софийска вода налагат спиране на водоподаването в определени райони на столицата на 14 май. Вижте къде:

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Бодра смяна“ в кв. „Бенковски“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Лазар Михайлов“, ул. „Наука“, ул. „Бодра смяна“, ул. „Тетевенска“, ул. „Хоризонт“, ул. „Биримирски извор“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: площад „Биримирци“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Солунска“ в центъра на столицата се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Солунска“ от бул. „Витоша“ до ул. „Ангел Кънчев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Христо Белчев“ ъгъла с ул. „Солунска“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Златовръх“ в жк. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Златовръх“ от ул. „Кричим“ до ул. „Галичица“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Златовръх“ ъгъла с ул. „Кораб планина“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Първа българска армия“ в кв. „Орландовци“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Първа българска армия“ от ул. „Вела Чорбова“ до ул. „Рояк“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Първа
българска армия“ ъгъла с ул. „Вела Чорбова“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Родината“ в с. Бусманци се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

  • ул. „Гурко“ №1, №3
  • по ул. „Родината“ от ул. „Татарски път“ до края в посока Запад.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Родината“№25.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, се посочва от центъра на концесионера.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg