Къде в София няма да има вода на 14 юни?

1005
Къде в София няма да има вода на 14 юни?

© Pixabay

Планови ремонти на Софийска вода налагат спиране на водоподаването в определени райони на столицата на 14 юни. Вижте къде:

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Юри Венелин“ в кв. „Център“ Средец се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в:

  • ул. „Юрий Венелин“ от бул. „Васил Левски“ до ул. „Цар Шишман“
  • ул. „Цар Шишман“ от ул. „Иван Вазов“ до ул. „Ген. Гурко“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Шишман“ на ъгъла с ул. „Юрий Венелин“.

Във връзка с подмяна на спирателен кран срещу бл. 6 в кв. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Букет“ между ул. „Народен герой“ и бул. „Никола Петков“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Букет“ на ъгъла с ул. 693.

Във връзка с монтаж на водомер в с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в карето между:

  • ул. „Кайгана“, ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, ул. „Еделвайс“, ул. „Бузлуджа“ и ул. „Съединение“
  • ул. „Съединение“, ул. „Дъб“, ул. „Къси дол“ и ул. „Акация“
  • ул. „Преслав“, ул. „Съединение“, ул. „Варовита“ и ул. „Крушите“
  • ул. „Съединение“, ул. „Васил Левски“, ул. „Могила“ и ул. „Теменуга“;
  • ул. „Съединение“ от ул. „Лозен“ № 97 до АМ „Тракия“ и м. Чикерица

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ на кръстовището с ул. „Простор“.

Във връзка с ремонтни работи в ул. „Лунна папрат“ в м. „Гърдова глава“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в карето между: ул. „Лунна папрат“ от ул. „Прохлада“ до ул. „Еровете“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Лунна папрат“ на кръстовището с ул. „Прохлада“.

Във връзка с подмяна на пожарен хидрант и спирателен кран в ул. „Йорданка Филаретова“ в центъра се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в карето между: ул. „Владайска“ от бул. „Ген. Михаил Д. Скобелев“ до ул. „Георги Данчов Зографина“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Йорданка Филаретова“ на ъгъла с ул. „Владайска“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в ул. „Никола Бонев“ в гр. Бухово се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в карето между: ул. Васил Левски от ул. Сан Стефано до бул. Никола Бонев.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Васил Левски“ срещу бл. 17.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в ул. „Кокиче“ в с. Яна се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в карето между:

  • ул. Димитър Стоичков от ул. Хубава Яна до ул. 1-ви май;
  • ул. Кокиче и ул. Старата чешма.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Димитър Стоичков“ на ъгъла на ул. „1-ви май“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, посочват от пресцентъра на Софийска вода.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg