Къде в София няма да има вода на 16 май?

956
Къде в София няма да има вода на 16 май?

© Pixabay

Планови ремонти на Софийска вода налагат спиране на водоподаването в някои райони на столицата. Вижте къде:

Във връзка с подмяна на спирателни кранове в резервоар „Модерно предградие“ в жк. „Люлин“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 • жк.“Люлин“ 1-ви, 2-ри, 3-ти, 6-ти, 7-ми, 8-ми, 9-ти, 10-ти микрорайони
 • жк.“Люлин“ - Център, бл.290, бул. „Панчо Владигеров“  № 60, 66, 74 и бензиностанция ШЕЛ.
 • ул. „Околовръстен път“ – от ул. „3-ти март“ до бул. „Сливница“
 • кв.“Факултета“
 • местнаст „Смърдана“

С понижено налягане ще бъдат: жк.“Западен парк“, жк.“Красна поля“ I-ва и II-ра част

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес:

 • жк. „Люлин“  8 – бул. „Царица Йоанна“/локално платно/ до северозападния вход на метростанция „Люлин“
 • жк.“Люлин“ 9 – ул. „Ген.Никола Генев“ пред входа на 40-то СОУ
 • жк.“ Люлин“ 10 – ул. „Димитър Талев“ пред входа на ОДЗ № 100.

Във връзка с монтаж на хидрофорна уредба до бл. 181 в жк. „Красно село“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района от: бл. 185 до бл. 189 включително (висока зона).

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Дечко Йорданов“ пред бл. 184.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 40 в кв. „Враждебна“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. 40 №24.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 40 №24 .

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Роза“ в с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 • ул. „Сергин Сердарски“ от ул. „Съединение“ до ул. „Могила“
 • ул. „Рашовец“ от ул. „Роза“ до ул. „Сергин Сердарски“
 • ул. „Могила“ от ул. „Сергин Сердарски“ до ул. „Теменуга“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Сергин Сердарски“ ъгъла с ул. „Рашовец“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Чукура“ в с. Бусманци се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Пчелина“, ул. „Чукура“, ул. „Татарски път“, махала „Нова Враждебна“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Пчелина“ ъгъла с ул. „Чукура“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, съобщават от пресцентъра на Софийска вода.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Иновативни технологии за интелигентно почистване на подове у дома

Новата прахосмукачка-робот Roomba i7+ не само обича, но е и...